Plötsligt händer det

Ja det känns som att jag har vunnit pengar, fast att pengarna från deklarationen är mina pengar. P fick sig en överraskning när han kom hem från jobbet igår och jag berättade att jag ska bjuda honom på våran resa vi ska göra i sommar. En veckas semester beger vi oss till Porec (en medeltidsstad) i Kroatien där vi ska njuta och åka båt till mitt drömresemål nämligen- Venedig!
Jag som alltid velat åka dit ska äntligen få göra det.




Sista helgen i maj åker jag till London med Stina och hennes pojkvän, det blir att leka turist och självklart shoppa. Behöver jag nämna att jag tycker om att resa?

Money, money

Idag kom skattedeklarationen, spännande och nervöst att se efter hur mycket man får tillbaka eller hur mycket man ska betala. Jag har nästan alltid fått betala tillbaka men idag fick jag mig en större chock. Jag får tillbaka nästan en hel månadslön och det är toppen! Tänk att pengar kan göra så mycket.


Sweet home

Nu är jag äntligen tillbaka till verkligheten igen. Som sagt under helgen har jag och tio vänner varit på kryssning. Hur kul som helst och inget som händer så ofta, vilket är tur. Ska snart åka och hämta min lilla Axel som har fått varit hos min farfar och hans sambo under helgen. Sen ska jag boka p´s och min resa för sommaren, berättar mer om den lite senare.

Några bilder från helgen-






Vårat barn

Jag har laddat upp några foton på Make me babies där man kan se hur ens barn kommer att se ut. Jag fick mig en "chock" då jag laddat upp bilder på P och mig, när min syn att vårat "låtsasbarn" är mulat? Både jag och p är helt svenska men blir lätt bruna.Konstigt! Ja lite roligt men så himla söt. Kul sak att prova när man inte har nått viktigt att göra!
Detta foto ska jag spara tills den dagen jag får barn, kanske finns någon likhet eller inte?

Så här blev "vårat barn"


Se men inte röra

Började min morgon med att äta en god frukost, läsa tidningen för att sedan åka och sola. Vill bättra på min bränna tills imorgon. När jag kommer hem nu så har jag fått med mig en påse hem med några armband. Varför ska man ens titta när man vet att man kommer att handla det? Mitt undermedvetna hade redan bestämt sig för att jag skulle köpa något även fast jag inte är i behov av nått.
Smyckena kommer från märket Pearls for girls och egentligen ville jag ta med mig alla hem. Det blev ett mattsvart armband med några silvriga berlocker, dessutom fick jag ett armband på köpet. Underbart! Priserna för smyckena ligger runt 99 kr och uppåt. Armbandet kostade bara 149 kr, billigt!







Nu ska jag återgå till min vardag som idag består av städning och tvätt, mindre roligt. Och så ska jag packa min väska för imorgon åker jag på kryssning.


Ingen dans på rosor

Ja ni ser min rubrik för idag. Och mitt långa tålamod brast idag. Det händer inte ofta men just idag då fungerade ingenting. Min morgon börjar med att jag pratade med en läkare på förmiddagen om mina prover jag tog för några veckor sedan, hon var sur och irriterad för att jag inte gav mig. Ni vet hur läkare säger- Du borde pröva det här. Och säger man då att man redan har gjort det så ska man helst pröva tex. medicinen en gång till. Då tittade mitt "barn- jag" fram och jag sa att det tänker jag inte göra, att dom får ordna nått annat...Oh!
Efter detta ska jag hänga upp mina nya hissgardiner som jag köpt till köket, självklart ville sig inte detta. Fel spik ,fel skruvmejsel etc. Fick åka och köpa andra skruvar och då blev det jättebra, äntligen. Vad händig jag låter, men snarare tummen mitt i handen. Jag köpte en hylla av metall igår och den skulle jag spraya vit idag. När jag princip är färdig med hyllan så tar färgen slut, så nu har jag nästan en vit hylla. Kul!

Vilken tur att det är en ny dag imorgon.

Något nytt

Några bilder från vad som inhandlades igår. Köpte mitt första påskpynt som var två tuppar, en lite mindre och en större. Tycker att det är ett oerhört litet utbud i år med påsksaker, i allafall inget som faller mig i smaken förut dessa tuppar. Men än är det inte riktigt påsk så har jag tur borde jag hitta något mer som tillhör påsken.
Nu ska jag åka och sola. Och ni alla mina älskade vänner som påpekar att jag solar förmycket kan jag nu meddela att vi kvinnor som solar, löper 30 % mindre risk att få blodproppar. Det ni! Äntligen något positivt med solandet.

















Tuppar från City gross


Mini-jacka i spets, Ginatricot. Örhängen, Ur & Penn.

Massor med nytt

Nu är jag äntligen hemma efter en hel dag med shopping av kläder, saker till hemmet och mat.
Bilder kommer lite senare under kvällen eller imorgon. Nu ska jag grädda våfflor!

Ha en trevlig kväll!




Rosor

Min ros som stod på köksbordet passade bra med de nya underläggen. Kunde inte ha blivit bättre.
Ingen av mina blommor här hemma är "bara en blomma i en kruka"  utan jag smyckar dom med trådar med lite pärlor, sidenband och änglahår. Att så lite kan göra så mycket. Blommorna ser mycket finare ut och de får det lilla extra. Ett tips till er som vill göra era blommor finare än vad de redan är. Som nu till julen hade jag röda sidenband i blommorna i köket, så enkelt.
Änglahåret köper jag i min lokala blomsterbutik, sidenband med pärlor fyndade jag på Glitter och dessa som är på bilden nedan, guldpärlorna köpte jag på Blomsterland.


Alltid en fika på stan

Jag skulle inte ens vilja veta hur mycket pengar jag lägger på att fika och äta på stan. För mycket, dessutom kommer jag ju nästan aldrig hem tomhänt. Så vill jag hålla hårt i pengarna borde P placera mig långt långt ute i skogen och låsa in mig, då skulle jag inte kunna handla nått. Dessvärre kanske det inte vore den bästa metoden för psyket...
Idag mötte jag upp Helena för att luncha. Vi invigde ett ställe som heter Mimmis Visthus, hur mysigt som helst och det bästa av allt, de använder bara ekologiska proudukter och varor i deras mat. Tummen upp för det!
En sväng på stan hann vi också med, jag var på jakt efter de perfekta bordstabletterna som jag nästan hade gett upp hoppet om att jag skulle hitta. Men jag hitta dom! Och jag lovar I´m in love!

Visst är dom bara så söta?

De kommer från Hemtex.


Löparen som ligger på bilden ska jag ta bort och byta ut mot två löpare istället som ska ligga åt andra hållet. Så att de ligger under bordstabletterna. Kommer bli kanon när jag fixat till det!

Nattinatti

Nu har vi precis ätit hemmagjord pizza med lök, kräftstjärtar och paprik.
En blandsallad med pressad citron fick också plats.



Hejja mig

Lat som jag är har jag pysslat inne hela dagen. Vädret har inte lockat mig att gå ut ett dugg. Men nu måste jag verkligen ut på promenad har ju för guds skull bara gått 2215 steg idag och jag som ska gå minst 10.000. Så nu måste jag rusa!
Senare ikväll ska jag o P göra hemmagjord pizza, mumsigt.

Ha en trevlig kväll!

Sweet monday

Nu har jag precis avnjutit en hallon-smoothie och läst dagens tidning. Känns som en helt onyttig dag då jag inte riktigt kommit igång med någonting utan mest gått och små plockat. Jag är lite shoppingsugen då jag har hittat en del saker som jag måste inhandla till hemmet. Dessutom har min favoritbutik Ögonfröjd som ligger ute på landet i en omgjord vedbod öppnat igen för säsongen så jag borde åka dit nu någon dag med. Därifrån har jag köpt mina underlägg till glas som ni kan se nedan, pastellfärger som gör mig glad!


Vårat vardagsrum

Nu kommer nytagna bilder på vårat vardagsrum. En del bilder är med dålig skärpa men huvudsaken är att ni kan se lite hur vi har det hemma hos oss. Jag upptäckte att det inte blev någon bild på soffbordet men det är fyrkantig och gjort av imiteratskin med förvaringslådor/puffar under bordet. Ni får se bilder senare på det.

Vårat hus är byggt på början av 1900-talet så alla trägolv vi har på undervåningen är lika gamla och de har vi låtit varit kvar. I vardagsrummet har vi valt att vitlasera golvet för att inte ha den här riktiga "träkänslan". Inredningsmässigt försöker jag få det bästa resultatet genom att blanda både nytt och gammalt.

Enjoy!
Soffan är med sex sittplatser och är ur en kollektion där man väljer själv tyg,
fötter/ben och hur den ska se ut i formatet.
Praktiskt för då får man soffan precis så man vill ha den!

Enda fondväggen i hela huset, P som har valt.
Bilden gör den inte rättvis då den är mer brun och med silriga detaljer i blommorna.

  Fina konsoler som passar perfekt till tapeten.
Köpta på Jula, tror jag.

Mina vita "dalahästar".
Kommer från märket AndersPetter

Jag använder hellre speglar som tavlor, så snyggt.

Vår fina brasa som är äggskalfärgad och den används flitigt.
Mysfaktor nummer ett.

Söta fåren som är köpta i en butik som heter Det gamle apotek
 inne på Köpenhamn´s tivoli.

Förbannade snö

Förra veckan kändes det verkligen som vår i luften. Solen låg på, vårjacka med stickad tröja gick att använda och solglasögon. Men vad hände? Hemma hos mig är det ett par centimeter snö och är kritvitt ute, visst är det fint men nu vill jag ha vår. När jag var hos Eglina förra veckan och gjorde iordning mina naglar kände jag att det var dags för mer färg än bara fransk manikyr som jag har haft hela vinter. Det blev några stenar och en rosglittrig linje, jättesnyggt och mer "vårigt".


Jag vill ha vår!

Utmaning

Nu har jag utmanat min vän Johanna att vi ska gå minst 10.000 steg om dagen från och med imorgon och en månad framåt.
Jag har inte haft min stegräknare på mig på ett år så batterierna var slut så nu har jag precis satt i nya. Detta är verkligen en utmaning då man inte alltid går så många steg om dagen och att jag verkligen måste tvinga mig själv ännu mer nu. Eller rättare sagt att öka min motivation ännu mer.
8 kg har jag gått ner på ett par månader så nu jädrans ska de sista kg puts väck, så nu kör jag stenhårt igen.

YES, nu kör vi!


I.D bracelet

Mitt armband från I.D Jewelery & CO



Jag köpte mitt armband när jag var i Miami och det kostade ungefär 60 dollar- 480 kr.
Varför priset är så högt för detta armband är för att många "kändisar" bär detta och jag ville ju inte vara sämre än dom så då fick ett följa med mig hem.
Det är svartläder armband som man kan byta ut och hjärtana är av silver och det ena hjärtat är fyllt med strasstenar.
Så enkelt men snyggt!

Detta märke får gärna komma till våra svenska butiker.

Smycken får man aldrig för mycket av

Den lilla hjärtformade glasburken kommer från Elsas hem. Den rymmer mina smycken som jag använder nästan dagligen. Står så prydligt och fint på sängbordet här hemma. En riktig pärla!
Idag bär jag halsband från Efva Attling "Breathe and Exhale" och armband från i.d, smycken får man aldrig för mycket av helt enkelt. I love!


Godmorgon

Igår kväll åt P och jag en god middag och gick sedan på bio för att se "Grand torino". En oerhört bra film om en gammal man med många fördomar och att allt var bättre förr. Sevärd!

Idag finns inga planer förutom ett par timmars arbete, blir det solsken ska vi gå en långpromenad. Annars är det skönt med en lugn lördag och eftersom alla måsten redan är gjort i veckan är det fritt, yes.

Ha en bra lördag!

Två år av kärlek

Jag älskar dig.


Perfect smile

Ett tips till er som vill få vita tänder på 30 minuter!



Whitestripes är en storsäljare i USA, och finns än så länge bara att köpa där.
Det är som två tejpremsor man sätter på tänderna och det blir som gelé. Det smakar inte konstigt och känns ingenting. Perfekt för dom som inte vill hålla på med blekningsmedel i skenor m.m Snabbt och enkelt!
Jag fick hem mina idag och har provat. De funkade på mig och det gav ett vitare resultat. Dessa kan jag verkligen rekommendera! Kostar mellan 400-700 kr och räcker 14 gånger.
Finns att köpa på Tradera.

Hur lyckas jag?

Efter att ha varit ledig ett par dagar så att alla måsten gjorts. Städat, tvättat, handlat och allt som tillhör det. Jag skulle också städa min bil inuti, och utanpå. Så nu ser den splitter ny ut igen, så fin. Min bettybop. Jag ansåg att jag hade gjort ett kanonjobb och kom på just den stunden när bilen var färdig städad att jag skulle sätta dit kontrollmärket på bilen. P hade tjatat på mig i två veckors tid... Jag torkade av regskylten och skulle ta bort märket från pappret, på något sätt lyckas jag med att ta bort märket men sen så fastnar det på sidan av pappret. Och klistret som sitter på dessa är ju tio ggr värre en Karlsson´s klister så givetvis gick det sönder! Det som absolut inte fick hända, hände. Så det var bara att beställa ett nytt och sedan försöka förklara för P att jag i allafall hade försökt vara duktig...


I´m back

Nu äntligen är datorn igång. Efter en massa strul, och jag har konstaterat att jag behöver köpa mig en egen dator. Dessvärre håller inte min motpart med mig om det utan han anser att de är för att jag vill göra det smidigare för min egen del så jag kan titta på tv´n och sitta vid datorn samtidigt. Oh ja lite rätt har han väl. Förstå att jag ångrar att jag sålde min bärbara dator i somras enbart för att jag inte behövde den då.

Smart kan man vara i efterhand. Nu måste jag blogga ikapp en hel vecka!!

Fredag den 13:e

Idag vaknar jag med att veta att det faktiskt är otursdag idag. Men vad gör man? Även om jag helst ville dra täcket över huvudet och somna om för att hellre vakna upp en lördagsmorgon, fick jag ge mig iväg till läkaren för att ta prover. Jag som är spruträdd fick en jättesur kvinna som inte var ett dugg trevlig, dessutom hade jag satt dit bedövningssalva i mitt armväck men hon kunde inte sitt jobb. Jag tyckte mig känna hela nålen som hon snurrade runt i min arm för att hitta en åder. AJ! Usch, den människan förstörde hela min dag och mitt armväck.
När jag kommer hem så har datorn gått sönder, så P fick åka och lämna in den. Så hör ni ingen ifrån mig på hela helgen vet ni varför. Vi avslutade denna kväll med att äta oxfilé och egen gjord klyftpotatis, det ända som har varit gott/bra denna dag.

Ta hand om er!

Vad hände i helgen egentligen?




Nytt!

En utav mina vänner är gravida och det gör mig hur glad som helst. Ännu en liten krabat som växer sakta men säkert i magen. Jag tycker att gravidsmycken är otroligt fina och deras syfte med den lilla plingan inuti är så sött. Så det finns väl ingen bättre present än att ge till någon som är gravid? Jag beställde detta smycke från Elsas hem, och det är mycket finare än de man köper i butikerna. Det här smycket är med strasstenar och mycket sötare. Det rosa bandet ä så enkelt att byta ut mot någon annan halskedja eller band.

 



Inuti smycket finns en liten pingla som avger ett svagt ljud när kvinnan rör sig.
Genom att bära smycket långt ner på magen kan barnet höra ljudet.
 Det vackra bulliga hjärtat är vitsilvrigt och har en graverad krona med
rosa strasstenar och hänger i två rosa läderremmar.

Dagens planer

Idag är jag ledig, så då måste det hinnas med en del saker. Viktiga saker som vänner.

- Hem till Stina och titta på deras nya lägenhenhet.

- Fika med Johanna

- Lämna datorn för att få en ny brännare

- Hämta ut bedövningssalva på Apoteket


Hoppas ni får en lika trevlig dag som mig!

Snabb update

Efter jobbet idag åkte jag direkt och solade. Visserligen är ju allt solande inte alls bra, men gud vad jag mår bra när jag får tillbringa ett antal minuter i värmen och sedan vara brun. Jag mår så mycket bättre av att min hud är brun, för mig betyder det mycket. Det finns så mycket andra saker som är lika farliga, någon dumhet måste man ju trots allt få ha.

Nu ska jag ge mig ut i detta snöväder och gå en rask promenad.
Kom ihåg- Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!

Kontrast

Neccesärer är något jag har många av, men jag har alltid två favoriter samtidigt. En stor och en liten neccesär.
Förra veckan köpte jag en till, den var så liten och söt så den gick inte alls att motstå. Men man kan verkligen kalla detta kontrast mot varandra, de är inte lika på något sätt, förutom mer än att jag tycker om båda.


 


Den stora neccesären som är leopardfärgad kommer från Lancome.
Den lilla neccesären med blommönster är köpt på Åhléns.


Hur ser era neccesärer ut?

Smaken är som baken

Under hela hösten och vintern tänder jag massor med ljus på kvällarna. Det står en liten lykta i varje liten vrå känns det som. Så otroligt mysigt och oerhört vackert. Det går åt en hel del ljus och jag tycker helst om doftljus och som har vackra färger. Oftast så är billiga ljus färgade på utsidan men sen när man tänder ljuset och de får brinna så visar det sig att det är vitt stearin i mitten av allt. Hela ljuset ska vara färgat!
Jag fick i födelsedagspresent för ett par månader sen några ljus från Yankee Candle, och jag lovar att dom är jag helt såld på. Världens bästa ljus! Äntligen!

Så tycker ni om ljus lika mycket som jag gör måste ni pröva deras ljus. Lukten är så behaglig att jag skulle kunna ligga och sniffa på ett ljus hela dagen, dessutom finns de i söta burkar med lock vilket gör att man kan använda dom till ljus eller bara stå framme och lukta gott. Ljuset på bilden nedan är min favorit.

Ett måste för alla hem.


Yankee Candle

Lite nytt

Lite saker hittade jag på Ikea men inte alls mycket. En besvikelse faktiskt!
Ni vet det som man alltid köper när man är på Ikea eller jag iallafall, servetter, sugrör, ljus och någon vas för 19:- så mycket mer blev det inte. Jag vill ha mer nyheter än det gamla vanliga.
Påtal om att jag letade efter ett par söta matskålar till katterna så hittade jag ett par som både kan användas till hund & katt. Rosfritt stål, som förhoppningsvis kommer hålla länge och se fräscha ut!



Axel är riktigt nöjd med sina nya matskålar

Oh happy day!

Ska straxt göra mig i ordning för dagen. Jag ska följa med mina föräldrar till ikea nu på förmiddagen, kanske kan man hitta nått! Lite påskpynt vore inte helt fel, några söta kycklingar som några dagar senare kommer att vara helt sönder för att Alice och Axel har käkat på dom. Men så är det ju att ha söta katter!
Ska fika med Helena idag med, har beställt en liten present till henne från Elsas hem så jag hoppas jag hinner få den idag! Vad det är för present får ni se senare...

Ha en underbar dag!

Home

Nedan kan ni se bilder hur vårat sovrum ser ut just nu. Och som i de flesta fallen är det alltid finast i verkligheten. Men som sagt man blir ju aldrig riktig nöjd själv, finns alltid saker som behöver ordnas med.
Som ni kan se är gardinerna förlånga och jag har inte haft tid eller lust att sy upp dom, så de har jag bara gjort en knut på. Men blev bra ändå.
De söta ljuset som är i en liten plåtburk täckt med rosa & vitt mönster är ett fynd på City gross, när man minst anar det kan man hitta saker.

Enjoy!







Vardagslyx för katter

Att man skämmer bort sina husdjur kanske inte är så konstigt. Speciellt när man inte har barn. De blir som medlemmar av familjen. Våra  två "små" katter är riktigt bortskämda, kanske de inte själva förstår detta men vad gör man inte?
Kattleksaker som ligger i hela huset, speciellt kattfoder och mjukmat och allt annat som hör till.

Denna söta kattmatspann står i vårat kök och fyller deras torrfoder. Snygg att ha framme och man behöver inte längre gömma deras mat i skåpen. Jag försöker nu och hitta fina matskålar men det är svårt, för jag vill inte ha dom i plast.
När jag tog bilden förut så ville Axel också vara med på en bild, han nämligen älskar kameran eller rättare sagt det lilla snöret som hänger på kameran!





Hope & glory



Märkt för livet.

Just nu sitter jag och lyssnar igenom alla låtar från Melodifestivalen och ja vissa låtar är så bra att jag går och sjunger på dom hela dagarna. P är på väg hem med kinamat, fick för mig att friterade räkor med sötsur sås inte vore helt fel på en söndagskväll. Föresten så fick jag höra detta igår, hör och häpna- Jag är lyxhustru!
Jag visste inte om det här själv men enligt andra så är det så.

Sweet dreams

Äntligen har jag hittat de perfekta pyjamas-byxorna! Vita & rosarandiga med vit spetskant. Har länge varit på jakt efter ett par söta som man kan springa omkring med här hemma men som samtidigt är fina. Just nu har jag ett rosa randigt set från HM med hello kitty, okej jag är visst tjugoett år gammal men jag gillar kitty. P "hatar" allt som har med den figuren att göra ialla fall när vi som är "vuxna" använder det. Så fort jag får hem de nya vet jag vad han kommer att göra med mina gamla... Han kommer bränna upp dom, jag lovar! Men så hemska är dom faktiskt inte.
Ett fint nattlinne fick följa med också.

Jag har beställt från Bon´a Parte, de har fina underkläder och världens kvalité. Dessutom när man beställer därifrån är det alltid jättefint paketerat i papper och galgar om det behövs. Bara det är toppen!


www.bonaparte.se

Schlagerfest

Gårdagen gick till att jobba, sedan åka in till stan för att möta upp Johanna på stan och gå en sväng. Behöde något nytt till ikväll, efter allt letande hittade jag en klänning från Paris Kate & I. Ett svart fodral som satt som gjutet, perfect! Köpte även ett armband och en söt blommig neccesär. Tyvärr så är batterierna i kameran helt slut så måste ladda dom.

Ikväll ska jag till Fia för att sen gå på Schlagerfesten i Flygeln. Ska bli spännande, och visst jag tycker faktiskt om vissa schalgerlåtar! Jag hoppas verkligen att Bwo går vidare ikväll eller Amy...


See you later

VS- Victoria´s Secret


Vecka efter vecka får jag nyhetsbrev på mailen från Victoria´s secret. Varje vecka finns det alltid något som gärna skulle få förgylla min garderob. Men nej, visst är inte deras produkter dyra men med frakt och 25% moms så ökar kostnaden och vad gör man om det inte passar? Min önskan och så många andras önskan är väl att de borde öppna butiker här i Sverige, någon som vet varför de inte gör det? Nått förhinder måste det trots allt finnas eftersom vi inte har några butiker. Jag kom hem med x antal påsar med underkläder, deras smink och kläder när jag var i deras butiker. I love it!




Läste för några veckor sedan att det Amerikanska märket Abercrombie and Fitch letar lokaler runt om i Sverige och jag hoppas verkligen att det blir en butik i närheten. Deras kläder påminner mycket om Bomerang´s stil och det vore inte helt fel att få en sån butik här. Allt nytt är välkommet! 
Hemsida- www.abercrombie.com

Vill man vara fin får man lida pin



Nu ska Axel borstas och kammas, något som han inte tycker så speciellt mycket om. För han tycker att han kan sköta sin päls själv, men det kan han uppenbarligen inte.
Han har en oerhört lång päls så allting fastnar och som dras omkring i hela huset.
Tack och lov att klädvårdsrullen uppfanns, ett måste när man har djur!

Idag ska jag laga riktig husmanskost- Potatis med blomkålsstuvning, mums.

Öka förbränningen med Chili



Dessa tabletter äter jag varje dag, Chili Burn. Det finns en hel djungel i hälsokostbutikerna med viktminskningstabletter, men inget som har lockat mig tidigare förens ett par veckor sedan då jag läste om Chili Burn. Och de fungerar!
Sötsuget har dämpats, jag känner inte hunger på samma sätt som innan, och har ökat förbränningen. Det innehåller också dill och ingefära som är bra för matsmältningen och som lugnar bakterierfloran.



Chili Burn ökar förbränningen. Lugnar oroliga och svullna magar. Den här dubbelverkande effekten skapas av naturliga microväxtämnen som verkar i harmoni med kroppen. Aktiva ämnen är chili, grönt te, dillfrö och ingefära. Passar dem som vill ha sundare kosthållning med snabbare utfall.
Säljs på hälsokostbutiker och internet.

P!nk



Detta är presenten jag fick av Stina, tänka sig att det här har fått följa med ända från Nya Zeeland och har rest runt i de olika länder, till och med fått plats i ryggsäcken under deras resa. Vilken tur att hon inte hade glömt bort att jag tycker om rosa ;) Linnet & shortsen lägger man i vatten och sedan väcklas det ut och blir större, annars vore det lite litet!

Vibrerande mascara

När vi var i Miami på ett stort (då pratar vi riktigt stort) shopping center eller mall som det heter. Så köpte jag Lancome´s nya mascara med vibrator. Den var otroligt populär och de provsminkade mig för att visa hur den satt på. Här hemma får man ju knappast pröva någon mascara i butik, de hade engångsmascarer så nej inga ögonsjukdomar där inte! Den är något kletig, men när man lägger på den på ögonfransarna så använder man sig av vibratorn som då gör att fransarna separerar sig så de inte klibbar ihop. Kanske låter detta som något helt annat... Men alltså själva fransborsten vibrerar. Jag rekommenderar den varmt då den passar mina fransar perfekt och man slipper lägga "lager på lager" fransarna blir långa, fylliga och fina direkt!



Uppskattad dag

Hela dagen har gått i ett. Först blev det fika hemma hos Fia och leka lite med Maxen. Jag måste säga att jag beundrar mina tjejkompisar som klarar av allt även fast de är unga föräldrar, som bevisar att allt går trots alla fördomar.
-Power till er!
Efter det blev det en sväng hem till Emma där även Stina befann sig. Min älskade vän som har varit i Asien och rest runt i fem månader, tack och lov för att hon nu äntligen har kommit hem. E & jag fick oss en varsin liten present från Nya Zeeland, jättesött så ni får se bild imorgon! En vinkväll planerades det även in.
När P slutade jobba så åkte vi och solade, kan inte förstå att man känner sig så mycket fräschare när man är brun?
Det måste vara psykiskt.


Visst är vykortet fint?


Glasigt hotell

Jag läste om att Kosta Boda Art ska öppna ett hotell, en skapelse i glas och sten. Otroligt vackert, det öppnar i juni 2009  så det måste besökas. Hur underbart vore det inte att få tillbringa ett par nätter där?


Bild från www.kostabodaarthotel.se

Söta böcker

I helgen var det dop, min vänner J & E skulle döpa deras barn, Wilmer. Tyvärr kunde vi inte komma på tillställningen då jag jobbade. Alltid typiskt när saker och ting krockar. Vi åkte till dom på söndagen istället och fikade.
Oftast idag när man går på dop kan man köpa vad som helst, det är inte alls så bundet som det var förut med bara silverbestick, halsband, sparbössor m.m Förra året var vi på fyra dop så man börjar kunna det här nu.
I doppresent från oss fick lille Wilmer barnböcker.
Puttes äventyr i blåbärsskogen
Den vita barnkammar boken




Jag är helt frälst i Elsa Beskow´s barnböcker, bilderna och sagorna hon har gjort är otroligt fina. Tyvärr verkar det vara fler än jag som tycker om hennes böcker då det nästan var slutsålt överallt. Men en bok fick jag tag på, för jag vill absolut inte ha den nyare versionen, med glänsande bokomslag. Nej den gamla hederliga med matt framsida.

Citerat- William Shakespeare

Dagens citat/ordspråk som ni kan se i den vänstra spalten uppdateras varje dag med nya. Många av dessa är tänkvärda och de får att påminna oss om diverse saker här i livet. Sånt tycker vi om!

Idag kan ni läsa- Kärleken ser inte med ögonen utan med själen.

Jag tycker om det verkligen, och det är en typiskt sak som man behöver tänka på. Vi valde att beställa det som väggord, så nu sitter den vackra texten sagt av William Shakespeare och pryder en del av våran vägg i sovrummet. Jättefint & så enkelt. Läggmärke till vår tråkiga tvbänk/byrå den kommer snart att få ändra färg till vitt med slitningar.

Snart ska det beställas mera väggord som kommer att få pryda en del väggar i huset, och jag har mina ideér på vad som ska stå.


RSS 2.0