Waffle house

Efter ett par timmars arbete med arbetsintervjuer åkte jag hem till mina föräldrar och åt våfflor.
Våfflor är en riktig hit och passar vid alla tillfällen enligt mig. Jag verkligen njöt av att få prova alla olika amerikanska våfflor när vi var i Usa. Den godaste  våfflan fanns på ett litet café inne på Tampa´s nöjesfält. Nästan gudomlig!

Nu håller jag på att göra mig klar för att sedan åka och umgås med några vänner.
Det var bestämt att vi ska ut och äta på O´Learys först och efteråt se på "Män som hatar kvinnor"
ska bli trevligt med uppskattat sällskap.

Ha en fin kväll!


Just my home

Solen skiner utanför fönstret och det känns som en vårdag. Hade jag haft möjligheten idag så skulle jag ha tillbringat mina timmar ute i detta väder, promenad längs kanalen skulle passa mig. Jag ska istället jobba om några timmar, ska hjälpa till och ha arbetsintervjuer hela helgen. Det får mig att minnas när jag själv sökte mitt första jobb och hur nervös man var. Tack och lov att den nervositeten har försvunnit.


Som ni ser på bilderna är detta en del av vår hall. Hatthyllan och skostället har tidigare varit i valnöt men efter några lager med vit färg och lite sandpapper så blev det så här. Slitet och fint! Lägg märke till trälådan "Svea herrgårdsväxt margarin" på hatthyllan, ett gammalt fynd som man använde till margarin förr, numera rymmer den våra paraplyn.

Den vita hall byrån med korgar som förvaring är väldigt praktiskt. Nyckelskåpet står inte längre på byrån utan är uppsatt, istället är det en stor vit spegel som hänger annars är det precis så här det ser ut hemma i våran hall!





Thank god it´s friday

Nu ska jag och P laga mat. Oxfilén ligger i marinad och nu ska plankorna in i ugnen så att de är tillräckligt varma sen när vi ska lägga på maten. Jag står för hemmalagat potatismos och P lagar köttet.
Plankstek och ett glas vin, kan inte bli en bättre fredagskväll!


Romantik av högsta grad

Hittade dessa två tidningar idag när jag var och handlade. Kände att jag behövde dom, så att man kan uppdatera sig med lite ny inspiration! Lika väl som att dom åker i pappersinsamlingen ska dess två fint få ligga framme, passar perfekt. Vårens pastellfärger och romantiken kommer att få prydas i mitt hem.
Äntligen ska vi börja bygga på klädkammaren, har hittat en mörkt fint golv som ska få pryda det lilla rummet och jag vet precis hur resten ska se ut med!



Godmorgon

Den efterlängtade fredagen är här, även fast vi inte har något speciellt inplanerat för kvällen så är det lika härligt varje gång att kunna säga att det är fredag. Vilken känsla.
Min dag kommer att bestå av arbete, till kvällen ska jag och P göra egen plankstek med oxfilé och dricka vin. Så mysigt!
Imorgon kväll ska vi och ett par vänner ut & äta för att senare på kvällen gå på bio för att se "Män som hatar kvinnor" Jag håller på att läsa boken av Stieg Larsson nu men frågan är om jag hinner klart den tills imorgon kväll? Ja det åter står att se.


Här är några bilder från ena delen av vårat sovrum, gungstolen är ett riktigt klipp och passar perfekt. Vad tycker ni?


Clearwater beach, Florida



Denna bild får avsluta kvällen. Tänka sig att det gått fyra månader sen vi var i Florida. Det vore inte helt fel att få avsluta en kväll nere vid Miami beach med en drink och njuta av livet! Tråk-Sverige.

Nattinatti

En doft av choklad





Den fick följa med mig hem! Den är helt himelsk och den luktar riktig choklad med en diskret doft.

Svensk biologisk och ekologisk hud &-kroppsvård med 70 % mörk ekologisk odlad choklad samt kaffe och havtorn.
Chokladen tillför huden antioxidanter och sägs ha antidepressiva egenskaper, minska risken för blodproppar och höja koncentrationsförmågan. Kaffe för utvärtes bruk stimulerar lymfkörtlarna och renar kroppen på slaggprodukter samt har en unik förmåga att reparera och återuppbygga skadad hud. Koffeinet verkar dessutom sammandrgande på blodkärlen vilket gör det mycket effektivt mot celluliter.

Kan det bli mer perfekt?

En riktig morgon

som består av fräsch smak av juice och dagens tidning. Bättre start på dagen kan det inte bli. Vad går inte upp mot att läsa tidningen på morgonen samband med frukosten? Det är ett måste för mig. Dock blir jag alltid avbruten när jag läst några blad, för då kommer Axel och slänger sig över hela tidningen. Då blir det mycket svårare att läsa eftersom han då vill att jag ska änga all min uppmärksamhet på just honom och inget annat.

Om två timmar ska jag på massage, känner verkligen att mina axlar och nacke är i behov av det. Sist fick jag pröva en chokladlotion och den var helt underbar. Kanske är det något som får följa med mig hem idag?

Efter en kort sväng på stan igår kom jag hem med litte smått & gott. Bla väskan från Fiorelli nedan, som jag är helt såld på. Efter det fick Johanna följa med mig och storhandla. Blev en massa god mat. Där vi handlar finns det även en amerikansk hylla, med olika produkter som är typiskt USA. På bilden kan ni se vad som följde med, Jeam Beam´s barbeque sås, Dr Pepper och American Steakhouse krydda.

 
 

En lång dag

Efter en lång dag med både jobb och shopping är det dags att varva ner ett tag.
Dagens shopping kan jag visa er imorgon, oerhört nöjd och min nya väska blev jag helt såld på!


Minns ni min lilla kattunge Axel som jag hämtade i somras, han är inte ett dugg liten längre. Hans nickname hos veterinärerna är Lejonkungen. Titta visst är han helt bedårande?

Välkomna tillbaka

Så var det dags att börja blogga igen från mitt långa uppehåll. Mycket har hänt under de dryga sex månader som har gått.
Nu är det äntligen dags att ta nya tag här igen, och jag verkligen längtar efter det.
En del saker betyder mer än andra, både positivt och negativt.
För er som är nyfikna så finns det faktiskt mer viktiga saker som har hänt som jag sent kommer att glömma, läsa nedan:


- Dagen då vi åkte till USA, Florida. En resa jag längtar efter att få göra igen.

- Dagen då P & jag förlovade oss.

- Dagen då min bästa vän lämnade mig för att åka till Asien i fem månader. Dock har de fem månaderna gått, så snart är hon hemma igen.

- Dagen då jag fick veta att jag fått en heltidstjänst.

- Dagen då jag ställde mig på vågen och jag hade lyckats gå ner sju kg.

RSS 2.0